Tipar offset

   Tiparul offset utilizeaza sistemul CMYK, prelucrarea celor patru culori de baza necesare procesarii imaginii îin tipar facandu-se pe baza principiului rasterizarii (halftoning). Creeaza un avantaj decisiv in cazul tirajelor mari si mijlocii, prin asigurarea unui timp foarte scurt de pregatire a tiparului, astfel venind in intampinarea nevoii de promptitudine a clientilor nostri, la calitate offset.

brosuri cataloage

Brosuri - Se pot tipari pe mai multe tipuri de hartie. Copertile pot fi subtiri de 90 gr/mp sau groase, de pana la 300 gr/mp, din hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata). Paginile se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata) cu un gramaj cuprins între 60 gr/mp si 160 gr/mp. Acestea sunt caracteristicile cele mai des solicitate de clientii nostri dar exista si multe alte optiuni pe care le putem satisface.

Cataloage - Putem realiza o gama completa de cataloage, brosate sau capsate, folosind o gama variata de hartie, de la cea uzuala lucioasa sau mata pana la variantele de hartii speciale, colorate in masa, texturate. Cromatica este diversa iar finisarile pot fi complexe cu plastifieri lucioase/mate, cu lacuiri UV totale sau selective.

mape cu buzunar

Mape cu buzunar - Realizam mape de foarte buna calitate, pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), de la 200 gr/mp la 300 gr/mp, tiparite fata-verso cu buzunare imprimate sau simple, cu forme elegante.
pliante

Pliante - Pot fi realizate pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu greutatea intre 90 gr/mp si 300 gr/mp, dimensiuni recomandate format inchis 21/10 cm (A4 faltuit in trei) tiparit pe ambele fete cu unul sau doua biguri.

Afise - Dimensiunile afiselor pot fi maxim 50/70 cm. Hartia folosita poate fi lucioasa sau mata, iar greutatea poate varia in functie de preferintele clientului de la 90 la 300gr/mp. Pentru tiraje mici sau formate mai mari este recomandat printul digital.

agende

Agende - Se pot realiza intr-o gama larga de modele: de birou sau tip planner ; modele standard si individualizate, personalizate conform cerintelor clientului.
Copertile agendelor pot fi rigide (carton legatorie) sau buretate (carton buretat) invelite in materiale diverse: haârtie tiparita si plastifiata cu imagini corporate ale clientului sau inlocuitori din piele, panza tiparita etc. Finisarea blocurilor se face prin coasere, brosare, spiralare, iar personalizarea poate fi partiala (coperta, fila interior) sau integrala (bloc personalizat pe fiecare fila pentru client); folio/timbru sec pe coperta.

calendare

Calendare - Calendarele de perete sau de birou sunt un suport excelent de promovare avâand îin vedere utilitatea lor pe tot parcursul anului. Realizam calendare cu design deosebit si finisaje excelente pentru a va ajuta sa va impresionati clientii.
carti de vizita

Carti de vizita - Se tiparesc pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 200gr/mp si 300gr/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 9cm/5cm, dar pot fi modificate in functie de solicitarile clientilor.

Foi antet - Se pot tipari pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 80gr/mp si 120 gr/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 21cm/29,7 cm.

invitatii nunta

Flyere Se pot tipari pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 90gr/mp si 300 gr/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 21 cm/10 cm, dar pot fi modificate in functie de solicitarile clientilor.

Invitatii & felicitari Se pot tipari pe hartie offset, dublu cretata (lucioasa sau mata), cu un gramaj cuprins intre 90gr/mp si 300 gr/mp. Dimensiunile recomandate sunt de 21 cm/10 cm, dar pot fi modificate in functie de solicitarile clientilor.