Mesh-uri
  Suportul pe care se printeaza este din material plastic cu insertie de sfoara, tratat pentru print, pentru expunere la UV si rezistent la rupere. Prevazut cu o retea de gaurele, care permit vizualizarea imaginii din exteriorul cladirii si posibilitatea ca sa se vada prin material din interiorul cladirii. Printarea se realizeaza de regula in policromie pe o singura fata Pretul este influentat de dimensiune, forma, finisari. Pretul montajului se calculeaza separate, in functi de locatie si complexitatea montajului. Finisari: tivuire, sisteme de prindere.
mash
Bannere
  Suportul pe care se printeaza este din material plastic, cu insertie de sfoara, tratat pentru print, pentru expunere la UV si rezistent la rupere. Printarea se realizeaza de regula in policromie pe o singura fata Pretul este influentat de dimensiune, forma, finisari. Pretul montajului se calculeaza separate, in functie de locatie si complexitatea montajului. Finisari: tivuire, lipire, sisteme de prindere.
Autocolante PVC
  Se pot transmite mesaje grafice si text de dimensiuni mari si cu o foarte buna eficienta prin aplicarea autocolantului pe diverse suporuri ca automobile, bannere, panouri publicitare si de santier, vitrine, standuri, casete luminoase, diferite semne, decorari de vitrine, expuneri diverse.
  Suportul pe care se printeaza este din material plastic cu adeziv pe spate, tratat pentru print, pentru expunere la UV. Printarea se realizeaza de regula in policromie pe o singura fata. Pretul este influentat de dimensiune, forma, finisari. Finisari: plastifiere, taiere, decupare pe contur, stantare, caserare.
Tipar digital

  Se foloseste cand se doreste un produs final rapid, la un pret bun, si, cel mai important, in orice cantitate e nevoie. Tiparul digital este cea mai rentabila optiune în cazul tirajelor mici si mijlocii, cu termene de livrare scurte.